“Het wiel niet
opnieuw uitvinden”
Meer”waarde”
in personeelsadvies

Opleidingen en trainingen

Introduceren van nieuwe instrumenten alleen, leidt veelal niet tot betere resultaten. Het is van belang dat u uw leidinggevenden goed voorbereidt op nieuwe taken of op het gebruik van een nieuw instrument. Het aanleren van de noodzakelijke vaardigheden vergroot de effectiviteit in het functioneren. Daarnaast motiveren onze opleidingen uw leidinggevenden en stimuleren hen om daadwerkelijk het maximale rendement uit het onderwerp van training te halen. Door opleiding en training aan te bieden laat u als werkgever tevens zien belang te hechten aan een optimale taakuitoefening.

P&O-profit biedt trainingen aan die direct gelinkt zijn aan de primaire P&O-taken die zorgen voor een beter functioneren van uw organisatie. Daarom is het van wezenlijk belang dat uw leidinggevenden zijn toegerust om deze taken goed uit te kunnen voeren. Wij bieden de opleidingen zowel in company als via open inschrijving aan.

Wij zijn daarnaast goed in het ontwikkelen van opleidingen op maat, die een gewenste verandering of ontwikkeling in uw P&O-team of organisatie ondersteunen. De opleidingen/trainingen die P&O-profit te bieden heeft zijn:

  • het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • competentiemanagement en resultaatgericht management;
  • ziekteverzuimbegeleiding;
  • werving en selectie; criteriagericht interviewen;
  • authentiek leidinggeven.
Contact
Heeft u interesse of vragen, dan horen wij dat graag. We zijn telefonisch bereikbaar onder 076-5729043 (fax 076-5720434). Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Als u liever wilt dat wij contact met u opnemen, vul dan hier uw gegevens in.