“Het wiel niet
opnieuw uitvinden”
Meer”waarde”
in personeelsadvies

Interim Management

In situaties waarin u tijdelijk kampt met een capaciteitstekort of specifieke ervaring nodig heeft, is het handig om interim management aan te stellen. P&O-profit beschikt over de ervaren interim managers die uw organisatie kunnen ondersteunen om complexe veranderingen en projecten op P&O-gebied door te voeren of voor tijdelijke versterking van uw P&O-team.

De interim manager die wordt ingezet in uw organisatie is ervaren, snel inzetbaar, communicatief, sociaal vaardig en is voor uw medewerkers als ‘collega’ herkenbaar. Voor een goede match tussen de interim manager en uw organisatie houdt P&O-profit altijd een intakegesprek. Hier volgen enkele aandachtspunten. 

  • De doelen en cultuur van uw organisatie en afdeling. 
  • De door de interimmanager uit te voeren opdracht of project, de voorwaarden die daarbij gelden als het beoogde resultaat en de duur van de opdracht of het project. 
  • De ervaring en competenties, vaardigheden, gedrag en kennis waarover de interim manager moet beschikken. 
  • Afspraken over gewenste evaluatiemomenten om de voortgang en de kwaliteit te volgen.

Vervolgens selecteren wij voor u de kandidaat, die aan uw criteria voldoet en stellen deze aan u voor.

Naast interim management biedt P&O-profit u ook de mogelijkheid van detachering of organisatie advies!

Contact
Heeft u interesse of vragen, dan horen wij dat graag. We zijn telefonisch bereikbaar onder 076-5729043 (fax 076-5720434). Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Als u liever wilt dat wij contact met u opnemen, vul dan hier uw gegevens in.